Ring oss på

08-500 829 25

Maila oss på

info@dalaroseviga.se

Köpvillkor


7 dagars avbokningstid

För vår planeringsskull med personal så har vi 7 dagars avbokningstid. Skulle vi få en sen avbokning fakturerar vi det fulla beloppet. 


30 dagars uppsägningstid vid återkommande städ

Vi har 30 dagars uppsägningstid när vi väl har satt igång den återkommande städningen. Det betyder när vi valt en fast dag i veckan och hur ofta vi ska städa hemma hos dig så gäller det från den dagen. Då gäller inte 7 dagars avbokningstid.

Detta gäller om inget annat avtal upprättats.


24 timmars städgaranti

Om du anser att städningen inte är bra utförd så kan vi ta emot reklamation och sedan rätta till detta. Reklamation ska ske snarast möjligt och före 24 timmar från att städningen blev utförd. Detta ska göras via e-post. Skicka gärna över bilder. Vi tar sedan kontakt med dig och åtgärdar detta. Rabatter eller avdrag kan inte ges.


Känsliga ytor och möbler

Har du något som är känsligt så ber vi dig säga till om detta innan vi kommer, så att vi hinner skriva ner detta och gå igenom det innan städningen sätter igång. Vi tar inget ansvar om vi inte fått en förvarning om detta.


Priser
När du fått en offert av oss så anges samtliga priser inklusive moms eller exklusive moms, beroende på om du är privatperson eller företag. Eventuella avgifter för resor kan tillkomma.

Betalning sker alltid med faktura och 30 dagar betaltid från fakturadatum. 
Vi skickar i första hand faktura via e-post, för miljöns skull! Önskar du dock ha pappersfaktura så är det bara att säga till.


Personuppgifter

Vi följer den europeiska lagstiftningen General Data Protection Regulation (GDPR) eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska. Det innebär att du som kund hos oss ska kunna känna dig trygg med att vi hanterar dina uppgifter på ett säkert och ansvarsfullt sätt. Vi lämnar inte ut våra kunduppgifter till något annat företag eller liknande. Du kan också när som helst begära att både få reda på vilka uppgifter vi har om dig i våra system såväl som när som helst kan begära att bli bortplockad ur det. Om du vill ha reda på mer så är du alltid välkommen att ta kontakt med oss på info@dalaroseviga.se 


Copyright. All rights reserved